Over Truckdoctor

truckdoctor indetrucks

Truckdoctor is onderdeel van Van der Wegen Intern Transport en is opgericht in 2008. Door toenemende vraag naar diagnose en reparatie van alle soorten elektronica in intern transport materieel, zijn wij in korte tijd uitgegroeid tot dé specialist in deze markt. Met name heftrucks, pallettrucks en magazijnmachines met geavanceerde elektronica aan boord zijn voor velen een moeilijke materie. Steeds meer is de monteur genoodzaakt om modules te verwisselen om te kijken of het probleem opgelost is. Dat breng onnodig hoge kosten met zich mee.  

Voor reparatie van regelingen volstaat het opsturen van het defecte onderdeel. Door middel van simulatie hebben wij niet de hele machine nodig. Mocht het onvermijdelijk zijn dan beschikken wij over de middelen om transport van de machine te verzorgen en deze in onze eigen werkplaats te onderzoeken en repareren.

Met name Linde machines zijn voor diagnose en elektrotechnische storingen bij ons op de juiste plaats. Daarnaast ook regelingen van Still, Toyota/BT, jungheinrich en nog vele andere merken. Reparatie van rijregelingen en aanverwante elektronica is vaak mogelijk. En onder het motto “no-cure, no pay” betaald u niets als de printplaat niet te repareren blijkt. U bespaart honderden euro's met reparatie! Tevens beschikken wij over moderne apparatuur waarmee wij bij o.a. Linde de regelingen kunnen uitlezen, resetten en programmeren. Hierdoor zijn wij in staat tot het instellen van bijvoorbeeld rijsnelheid, accelleratie, hef- daalsnelheid en remkracht. Ook regelingen als Curtis en Zapi kunnen wij met onze apparatuur uitlezen, resetten en programmeren. 

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Ons adres

Truckdoctor
Ysselsteynseweg 51
5813 BK Ysselsteyn

Gegevens

WhatsApp: +31 (0) 630303705 
BTWnr.: NL001845868B63
Bank: NL29RABO0139441107
info@truckdoctor.nl

 

Social media

facebook twitter linkedin